Eurax
Marketing Dəftəri Azərbaycan Dilində Yazılan İlk Marketinq Bloqudur!

May 9, 2007

Aşağıdan Baxanda Yuxarıda Gördüyüm Bloglar

Menim bu blogda yazılar yazmağa başladığım hele bir il de olmayıb. Tezeyem hele. Yazılarıma baxan kimi de bilinir. Ancaq, inanıram ki, bir gün çox insanın fikirlerini paylaşa bileceyi bir blog olacaq. Bu yazının meqsedi özüm deyil başqaları haqqında yazmaqdı.

Selim Tuncer xeber sehifesi kimi, hergün baxdığım bir blogdur. Demek olar ki, oxumadığım yazısı qalmayıb. Meslehet edeceyim ilk bloglardan biridir. Yazı profili de çox deyişkendir. Yazılar sıx aralıqlarla yenilenir. Teoriya ile tecrübenin yan yana olduğu bir blogdur. Bundan sonra da her gün oxumağa çalışacam bu blogu. Sizin de çox faydalana bileceyinize inanıram. Girin baxın!

İsmail Kaya hocam. Özüne çox böyük hörmetim var. İndiye qeder ders aldığım en deyerli hocalardan biridir. Tekce marketing deyil, bütün mövzularda fikir ve düşünceleri menim üçün çox deyerlidir. Blogundakı yazılar iki defe oxunmağı teleb edir bezen, çünkü sade cümlelerle mürekkeb menaların ifadesi çox olur yazılarında. Hocamın, özünü tez-tez göre bilmirem, bundan sonra da lap gec gec görecem. Ancaq, yazılarının hamısını oxuyuram. Yazıları heftede bir defe yayınlanır. Men Marketingi İsmail hocam qeder seven ikinci bir insan görmemişem. Yazdığı yazılarda da bunu göreceksiniz. "Müşteri en büyük patrondur" sözünün sahibidir. Ele indi girib baxa bilersiniz!

Bülent Akgül de yeni başlayanlardandır. Ancaq, Bülent artıq bloglar arasında çox süretle üst mertebelere qalxır. Yazılarının hamısını oxumuşam. Her gün girib baxdığım ve yeni yazılarını gözlediyim yazarlardan biridir. Yazıları, esasen çox uzun ve geniş olur. Yazdığı mövzunun her "herfi"ni çatdırmaq isteyir. Xüsusen de "LAFIM KOBİLERE" kategoriyasındakı yazılarını oxumağınız meslehetlidir. Bülenetin menim yazılarıma şerhlerini de yeqin ki oxumusunuz. O, da tecrübe ile teoriyanı yan yana getirenlerdendir. Her mövzunun derinliklerine girmek isteyirsinizse Bülentin blogunu izleyin. Baxın görün nece sade, ancaq derin bir blogdur!

Zeynep Özata da akademik karyerasına davam edenlerdendir. Yazıları geniş ve daha çox teoriyaya dayalı olur. Öyredicidir. Tez-tez yazılar yayınlamır. Yeqin ki, vaxt çatışmazlığına göre. Marketingle maraqlanan her bir şexsin faydalana bileceyi çox yazı ve melumatlar var. Zeynep xanımı oxuyun ki, geleceyin böyük professorunun düşüncelerini indiden öyrenesiniz.

Yuxarıda adlarını çekdiyim bloglar bütün yazılarını oxuduğum ve çox beyendiyim bloglardır. Yazının adından da melumdur; Aşağıdan Baxanda Yuxarına Gördüyüm Bloglar.

No comments: