Eurax
Marketing Dəftəri Azərbaycan Dilində Yazılan İlk Marketinq Bloqudur!

Jun 21, 2007

BAKCELL

Yumruğunu sıxıb, az qalsın öldürecek Azercell-i, amma Azercell de balaca uşaq deyil ki...
Bakcell men geldiyim günden bugüne qeder en çox diqqetimi çeken şirketdir. Markadır.
Ümumiyyetle reqibi Azercell qeder texniki imkanlara malik deyil. Bunu hamı bilir. Ancaq, bazarda öz payını artırmaq üçün heqiqeten de güclü hücumlar edib ve edir. Bakcell Azerbaycan bazarına Azercell-den evvel girib sehv elemiremse. Girib, amma girdiyi yerde oturduğu masadan onu qaldırıb, atıb kenara Azercell.
İndi tekrar başlayıb mübarize. Bakcell-i tebrik edirem. Özüm Azercell istifadeçisi olsam da (helelik), Bakcell kampaniyaları, son vaxtlar texnoloji imkanlarını artırmaları ve bunun neticesi olaraq da evvelki kimi problemlerin yaranmaması Azercell-den Bakcell-e keçidi süretlendire biler.

Bakcell-in "Yay Kampaniyaları" hem kampaniya olaraq, hem de kampaniyalar üçün hazırlanmış reklamlar olaraq teqdire laiqdir. Azerbaycan reklam bazarında ümumi veziyyetin nece olduğunu bildiyim üçün, Bakcell-i daha da ürekden tebrik edirem.
Reklamlarda ifade olunmaq istenilen fikir açıq aydın ifade olunur ve hedef kütlesine tam olaraq çatır zennimce. Reklam videoları sıxıcı deyil ve tekrar baxmaq insanları bezdirmir. Görüntü effektleri heç de yaxşı olmasa da, ses effektleri ve uşaqların hereketlerindeki tebiilik bir insanın xoşuna gelir. En son şirin balanın asqırması ve ardından "Düşerli olsun" ifadesi eslinde her hansı bir uduş veya hediyye kampaniyasından sonra istifade olunsa daha da ela olardı. Ancaq, bu veziyyetde de yaxşı alınıb ve hiss olunur ki, Azerbaycan xalqının medeniyyeti ve enenelerini bilen insanların fikirleri bu reklam strategiyalarının hazırlanmasında tesirli olub.

Bakcell-in Azercel-den pay almasını çox isteyirem, ona göre yox ki, Bakcell-i çox sevirem (Azercell istifadeçisi olduğumu tekrar yazıram) veya Bakcell sehmlerine sahibem, ona göre ki hal hazırda Azerbaycan xalqı Azercell terefinden ezilir. Açıq aydın ezilir. Bu ezilmeden, istifadeden, istismardan qurtarmağın yolu da Bakcell ve NAR MOBILE şirketlerinin güclenmesidir. Azercell heçbir mentiqi olmayan ve heqiqetde müşteriye temin etdiyi deyeri olmayan kampaniyalarından mehz Bakcell güclenende el çekecek.

Bakcell güclenen kimi, Azercell "ağıllanmasa", men de Azercell-den el çekecem. Belke de Bakcell güclensin deye Azercell-den el çekdim. Baxaq görek!!!

2 comments:

Anonymous said...

Rüstem, nerdesin, ne yapıyorsun, işe güce verdin kendini, hayırdır, bir ses ver.

Rüstəm Məmmədov said...

Bulent bey, ilgin için teşekkürler...
İşe güce verdik kendimizi, birazcık rahatsızlık, birazcık da bashka şeylerden dolayı yazamaz olduk.
İstanbuldan kopunca böyle oluyor işte...